Wie ben ik

Welkom op mijn website, ik ben Audrey Torn. Naast Yinka ben ik als maatschappelijk deskundige en (kinder)coach verbonden aan SBO de Stuifheuvel en het School Ondersteuningsteam van Kans.

In de loop der jaren heb ik geleerd dat de weg naar volwassenheid niet altijd even makkelijk is. Het leven dient zich soms aan met allerlei obstakels en onzekerheden. Wanneer een kind niet zo lekker in zijn vel zit kan het zich niet optimaal ontwikkelen. Een steuntje in de rug kan dan helpend zijn.

Tijdens mijn betrokkenheid heb ik vooral oog voor de krachten. Door zelfvertrouwen te vergroten, kwaliteiten te ontdekken en bewust te worden van onze emoties en gevoelens kunnen we keuzes maken in hoe we omgaan met de obstakels en onzekerheden die we tegenkomen in het leven.

Honden kunnen ons helpen bij de bewustwording van ons eigen gedrag.  In een leerzaam samenspel tussen mens en dier kan er een vorm van onderzoek van het eigen gedrag plaats vinden. Met die reden maak ik, indien gewenst, gebruik van mijn eigen twee honden tijdens de coachsessies. Anca en Knight zijn een waardevolle aanvulling wanneer het gaat om het krijgen van inzicht.

Ik geniet er enorm van wanneer kinderen en jongeren krachtig en met zelfvertrouwen de wereld weer instappen!

Tijdens mijn betrokkenheid staan mijn volgende kernwaarden centraal:

  • Aandacht: Ik heb persoonlijke aandacht en respect voor het kind, de jongere en zijn gezinssituatie.
  • Plezier: om op een plezierige manier aan persoonlijke ontwikkeling te werken combineer ik een holistisch werkwijze (intuïtie, lichaam, psyche en omgeving) met creativiteit. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen, waaronder: coaching, oplossingsgericht werken, creatieve werkvormen, spelactiviteiten dier ondersteunende interventies, outdoor coachen, mindfulness, meditatie- en ontspanningsoefeningen.
  • Geduld: In alle rust ontdek ik samen met kinderen, jongeren en ouders hun krachten, kwaliteiten en mogelijkheden. Ik geef ze handvatten hoe ze hun kwaliteiten en talenten in kunnen zetten in situaties die voor hen moeilijk zijn.